Food & Drinks

Deelname aan “Regiokok 2018” op RingTV

Binnenkort is het zover dan zijn we overal te zien op de regionale tv.  Mijn Collega Sabrina had ons ingeschreven voor het programma Regiokok.  Dit programma gaat over 2 collega’s die het opnemen tegen 2 andere collega’s uit een totaal verschillende sector.
Zo zijn er in het programma verpleegkundigen, bedrijfsrevisietoren, slagers, piloten, cafébazinnen, bankbedienden,… die het tegen elkaar zullen opnemen met 1 doel: De titel van Beste Regiokok binnenhalen.

Hmm in het begin was ik niet zo blij met onze inschrijving omdat ik nogal competitief ben ingesteld! Maar omdat ik van uitdagingen hou heeft ze me al snel kunnen overtuigen! Koken… gohja ik kook niet ontzettend veel. De Belgische keuken en af en toe een wokske maar verder reikt mijn kennis echt niet. Daarom dat het me zo zenuwachtig maakt! 🙂

Begin Januari werden er opnames gemaakt om een portret te schetsen van ons. Deze montage loopt ondertussen al op de regionale tv. Ook online te bezichtigen. HIER

Vorige week mochten we dan onze tegenstanders ontmoeten in de kookstudio van Electrolux. Het was een fijne kennismaking en we konden stiekem onze concurrenten inschatten ;-). Sommige zijn van in de ochtend tot de avond bezig met koken, anderen zijn dan net zoals ons dagelijkse kokers zonder extra’s, dit stelde ons al enigszins gerust! Ons best gaan we zeker doen maar ook genieten van het moment.

 

Deze week is het onze week: Zaterdag worden we verwacht in de tv-studio. We krijgen onze opdracht, stellen ons recept samen, gaan winkelen met de cameraploeg en in de namiddag gaan we dan koken tegen onze tegenstanders. We staan tegenover elkaar elk aan ons kookeiland zoals in een echte battle :). Een driekoppige jury zal langs komen om vragen te stellen en te observeren. 2 presentators lopen rond om alles in goede banen te leiden en dan wat cameramensen… dat het een drukke boel zal worden in de keuken is al zeker! Spannend allemaal! Want hoe gaan we omgaan met al dit publiek?

Prestentatieduo

We zijn nu al volop aan het oefenen en inspiratie aan het opdoen zodat we zaterdag toch een mooie prestatie kunnen neerzetten.

 

Ben jij een kok of hobbykok? Zou jij meedoen aan een tv-programma? Succes wensen? Laat het allemaal hieronder na in een berichtje 🙂

Alle fragmenten en afleveringen zal je HIER kunnen vinden!

25 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *