Food & Drinks,  Hotspots

Lhistoire 32…. Stijlvol ongedwongen.

Lhistoire 32 is gevestigd in de gebouwen waar “Mijn Restaurant” Aalst ooit won, Dit liep al snel uit op een fiasco en enkele zaken achter hen was hetzelfde lot gevallen. Tot Lhistoire32 zich vestigde in Aalst.

Jason & Laurence zijn de chef en gastvrouw van dienst. Vroegere uitbaters van taverne T’een & T’ander in Steenhuffel, maar nu dus gevestigd in Aalst. Ik kan deze mensen enkel met superlatieven bespreken in de positieve zin: Fantastisch vriendelijk, super charmant, flexibel, uberschattig maar zeker ook zakelijke talenten! Ze hebben de touwtjes stevig in handen.

Stiekem zijn we al wat bevooroordeeld bij ons bezoek, want het is onze vierde keer dat we hier de beentjes onder tafel schuiven.  Daarom wou ik dit zeker ook met jullie delen!

In Lhistoire kan je enkel een menu nemen, wel heb je de keuze uit 2 menu’s: 9 smaken of 11 smaken. De menu’s zijn gelijk aan elkaar buiten het feit als je wat duurder gaat je telkens meer gerechten krijgt voorgeschoteld. Aangepaste wijnen erbij nemen is zeker een aanrader en dit om 2 redenen. De eerste is om Laurence die de wijnen zo mooi komt voorstellen dat je bijna verliefd zou worden op de fles wijn. de tweede reden is je maakt kennis met onbekende wijnen en smaken die de smaak van je gerecht enorm versterken.

Culinair Creatief zo zou ik hun stijl omschrijven. Buiten dat de gerechten met verse top producten worden bereid, kan ik enkel zeggen dat elk gerecht zorgt voor een explosie aan smaken en ervaringen!

Ik geef je gewoon een paar foto’s mee en oordeel zelf… Ik kan elk gerecht online zwieren maar dat zou de sfeer en de magie alleen maar breken bij een eerste bezoek!

 

 

check zeker de website. je kan er telkens de huidige menu terug vinden!

Hou je ook van culinaire etentjes of toch liever gewoon? heb je misschien nog adresjes laat ze hieronder na!

27 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *