Deli-sandwich met pastrami
Geniet van een klassieke deli-ervaring met deze heerlijke pastrami sandwich! Deze sandwich is rijk belegd met smaakvolle pastrami, knapperige augurken, rucolasla en romige mosterdsaus, allemaal op vers brood. Perfect voor een lunch of snelle maaltijd, en geliefd bij iedereen die houdt van de authentieke smaken van een New Yorkse deli. Met dit recept zet je in een handomdraai een indrukwekkende pastrami sandwich op tafel, vol met ingrediënten die in balans zijn voor een heerlijke smaakexplosie. Lees verder en ontdek hoe je zelf deze klassieke deli sandwich met pastrami kunt maken – ideaal voor een smaakvolle lunch of brunch!
Deli-sandwich met pastrami
Ingrediënten
- 2 sneden vita+ volkoren brood
- 75 gram zuurkool
- 20 gram rucola
- 4 sneden pastrami
- 50 gram Emmentaler kaas geraspt
- 2 eetlepels mosterd
- augurken
Bereidingswijze
- Meng de mosterd met de Emmentaler kaas in een potje.
- Smeer het mosterd-kaas mengsel open op de boterham.
- Leg hierboven op de zuurkool.
- Leg rijkelijk de 4 sneden pastrami op de zuurkool.
- Leg hierop wat augurken in schijfjes en de rucola.
- Leg de tweede boterham hierop en fixeer met een tandenstoker.
Geniet van deze Pastrami Sandwich
Heb je ook zin gekregen in deze Deli-sandwich met pastrami? Als je dit lunch receptje probeerde laat me dan zeker iets weten en tag me in jouw creatie op instagram @stefaandewinter! Nog inspiratie nodig voor een fijn lunch gerechtje? dan is dit Krokant geitenkaasje met Parmaham misschien wel iets voor jou!
Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven kom dan af en toe is een kijkje nemen! Ook is het altijd fijn als je men instagramkanaal even een follow geeft @stefaandewinter