Travel

Lifestyle | Spaar kortingen met BUFFL

Een tijdje geleden leerde ik een fijne gratis app kennen, BUFFL. B UFFLis een communicatietool tussen kritische mensen zoals jij en ik en mensen met ideeën. De app is eigenlijk de verbinding tussen deze beide partijen. De creatievelingen laten hun ideeën los op de BUFFL gebruikers en wij krijgen dan mini enquêtes via de app binnen. Ja ik word ook allergisch als ik het woord enquêtes hoor maar dit zijn gewoon enkele korte meerkeuze vragen over een bepaalde topic die 15 / 30 / 60 seconden duren. Het gaat heel snel en dus geen lange saaie bevragingen. Oef!

Beloningen voor onze input

Door deel te nemen aan deze korte onderzoeken krijgen de deelnemers tokens, afhankelijk van de duur van de enquête krijg je minder of meer tokens. Deze tokens kunnen we opsparen en inrulen voor producten, gift vouchers of schenken aan een goed doel. In het kort gezegd kan je voor een voucher van Netflix, Bol.com, Dille & Kamille, Playstation en zoveeeeeel meer sparen. Het gaat ook enorm snel. Na 1 maand en ongeveer 20 mini onderzoekjes later sta ik op 1 onderzoek verwijderd van men eerste voucher. De app is erg simpel en gebruiksvriendelijk en biedt een mooi overzicht.

Ik kreeg dan ook de vraag om samen te werken met BUFFL om men eerlijke mening te verspreiden via instagram en blog. Ik wou dit dus graag uitvoerig testen met de afspraak als ik er niet tevreden over was dat ik dit ook zou delen met men volgers op Instagram en dan zou er ook geen blog komen.

Wie graag ook mee wil sparen voor leuke vouchers en ondernemers helpen met jouw mening schrijf je dan snel HIER in op deze link.

Wie graag ook mee wil sparen voor leuke vouchers en ondernemers helpen met jouw mening schrijf je dan snel HIER in op deze link. Véél plezier ermee en laat me weten als je eerste voucher binnen is 🙂

Meer info over BUFFL kan je via de BUFFL-website vinden.

 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

9 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *