Tagliata Di Manzo op de Nestor Barbecue
Tagliata Di Manzo op de Nestor Barbecue , dat is eigen niet zo moeilijk. Het is een eenvoudig gerecht op de barbecue, maar heel dankbaar en ziet er niet alleen lekker uit op tafel maar is ook fingerlicking good.
Nestor Barbecue review
Sinds dit jaar heb ik een Nestor Barbecue en in begin was het echt wat zoeken. Maar qua prijs-kwaliteit moet het niet onderdoen voor zijn concurrenten. Het is een pak goedkoper dan andere merken en toch voor het zelfde te bereiken. Er zijn ook veel toebehoren die je achteraf nog kan aanschaffen. Wat ik zeker al zou aanraden bij een aankoop is om ook direct een afdekplaat te kopen. Zo bescherm je jouw bakplaat tegen weersinvloeden. Zo is het een investering in je buitenkeuken maar kan je de kosten spreiden. Ik vind het gewoon ook fijn om wat te vertragen. Je maakt je vuurtje, ondertussen verzamel je eventueel wat ingrediënten, maak je nog hier en daar iets klaar. In afwachting dat mijn plaat echt gebruiksklaar is oefen ik soms al eens met groenten of bvb. er een eitje op te bakken. Heel leuk allemaal en aan de reacties op mijn instagramstories te zien genieten de volgers mee van mijn experimenteren. Ik maakte er al enkele recepten mee en die ga ik nu met jullie delen. Heel laagdrempelige recepten voor de Nestor Barbecue om aan te tonen dat iedereen er mee aan de slag kan!
Tagliata Di Manzo op de Nestor Barbecue
Ingrediënten: (voor 2 personen)
- 1 rundersteak 500 gram
- olijfolie
- 200 gram kerstomaatjes
- 1 theelepel fijngehakte tijm
- 100 gram rucola
- sap halve citroen
- 2 theelepels balsamicoazijn
- 100 gram Parmezaanse kaas (75 gram voor salade, 25 gram voor afwerking)
- zout
- peper
Bereidingswijze
- Smeer de steak in met olijfolie, tijm, zout en peper langs beide zijden.
- Bak de steak op de Nestor Barbecue.
- Ondertussen maken we de salade.
- Doe in een mengkom: rucola, de kerstomaatjes in vier gesneden, sap halve citroen, 2 theelepels balsamicoazijn, wat olijfolie (3 theelepels), 75 gram Parmezaanse kaas, zout, peper.
- Meng alles goed om en serveer op een groot bord.
- Wanneer de steak saignant gebakken is dan snij je hem in schijfjes en leg je de steak sneetjes over de salade.
- Werk af met de resterende 25 gram Parmezaanse kaas.
Als je Tagliata Di Manzo op de Nestor Barbecue hebt gemaakt laat het me dan zeker weten via mijn socials, Toch nog op zoek naar een ander barbecue gerechtje voor op de Nestor Barbecook dan kan ik je Mosselen met paprika en ui aanbevelen.
Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven kom dan af en toe is een kijkje nemen! Ook is het altijd fijn als je men instagramkanaal even een follow geeft @stefaandewinter