Hotspots,  Restaurants

Bobonne, dat is nostalgisch tafelen in Antwerpen

Wie zoekt naar nostalgisch tafelen zoals bij bobonne moet in Antwerpen zijn. Aanschuiven aan tafel bij de bomma, dat is genieten. De nieuwe bistro in Park Den Brandt die zijn intrek neemt in Koetshuis Noord. Heerlijk als je deze bistro binnenstapt want dan heerst er direct een nostalgische sfeer net zoals bij Bobonne thuis. Net zoals bij de bomma staan hier ook stevige porties Vlaamse kost op het menu met een kwinkslag.

Wat staat er op het menu bij Bobonne?

Het menu bij bobonne is een beperkte kaart met het eten van de dag en enkele vaste klassiekers. Je kan er dus terecht voor dagschotels gemaakt net zoals ons grootmoeder het zou gekookt hebben. Chipolatta met wortelpuree en vleesjus of blanquette de veau met peterselie en aardappelen, of wat dacht je van pladijs met verse tartaar en frietjes. De weekmenu ademt gewoon Vlaamse kost met op zondag een gehakt suggestie zoals een fricandon met kriekskes. Bistro Bobonne wil authentieke gerechten terugbrengen, laagdrempelig, gewoon, Vlaams. Gewoon goed én veel eten. Wij hadden de chipolatta genomen met de wortelpuree met vleesjus, het potje extra saus was net zoals thuis. Het gerecht zat vol smaak en werd geserveerd door super gezellige obers. Er was eentje echt super grappig en liet ons volledig thuis voelen.

Je wordt ontvangen in een gezellig ingerichte woonkamer, een tikkeltje ouderwets, zoals bij je grootmoeder. Maar alles voelt juist. De gerechten, de porties, de sfeer. En de kwaliteit zal je doen thuiskomen. En als de zon schijnt hebben ze een prachtig en zonovergoten terras van ruim 200 vierkante meter. Ideaal om na een wandeling in Park Den Brandt een coupe aardbeien of vers gedraaid ijs op een hoorntje. Of misschien wel een wafel met warme krieken.

Open van woensdag tot en met zondag, voor lunch & diner.

Meer info en reserveren kan je hier: Bobonne (bobonne-antwerpen.be)

Bobonne, dat is nostalgisch tafelen in Antwerpen maar toch zin in een ander adresje in Antwerpen? Dan kan ik je zeker Brasserie Woods ook aanbevelen.

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven kom dan af en toe is een kijkje nemen! Ook is het altijd fijn als je men instagramkanaal even een follow geeft @stefaandewinter

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *