Hotspots,  Restaurants

Brasserie Woods Antwerpen | Restaurant Wilrijk

Hoog tijd om onze rubriek van onder het stof te halen en op wekelijkse basis terug foodspots uit Vlaanderen te gaan ontdekken en de leuke plekjes te delen met jullie! Wij waren vorige week bij Brasserie Woods, een Antwerpse brasserie gelegen in Wilrijk! Heel makkelijk te bereiken want je bent zo de A12 op. Het is gelegen aan het rand van het Nachtegalen park, de ideale uitvalsbasis om na een deugddoende wandeling te gaan lunchen of een pannenkoek te gaan eten. Of zoals wij, gewoon naar daar rijden om een avondje te genieten van gezellig tafelen met zijn twee op restaurant.

Deze brasserie heeft onlangs een serieuze make over gehad waardoor het echt een heel moderne look & feel heeft gekregen maar met behoud van gezelligheid! Je merkte duidelijk dat deze brasserie al wat populariteit bezit doordat het goed vol zat, dus het hoorde net zoals in een brasserie dat het er bruisend aan toe ging en een warme gezelligheid over je viel zonder dat het storend was.

Een aangename bediening is dan ook weer een meevaller, een lieve vrouw begeleidde ons van aperitief tot dessert mee aan tafel en voelde echt heel vertrouwd maar ook zeer welkom aan. Gastvrijheid is zo leuk om te ervaren als klant en ze waren hierin echt geslaagd.

Een menu vol klassiekers uit de brasseriekeuken maar ook verrassende gerechten!

Uiteraard zijn vorige punten belangrijk maar ook het eten moet goed zijn, we gingen als starter voor een sharing dish. Mergpijpjes & tartaar met zuurdesembrood dit samen met een cocktail door de barman a-la-minute geshaked! De toon was gezet voor een fijne avond! Op de kaart zagen we Côte à L’os staan dus die konden we niet afslaan. Fijn geserveerd met side dishes naar keuze zoals vers gesneden frieten, kroketten, aardappel in schil, verse groene sla, witloof sla, boontjes en sjalotten, gegrilde groenten of appelcompote. Voor ieder wat wils dus. Verder staan er op de kaart de typische brasserie klassiekers zoals steak tartare, stoofvlees, vol-au-vent.


Wij hebben genoten van dit restaurant / brasserie in Wilrijk. De gastvrijheid, het eten en de sfeer zaten allemaal top en kan geen enkel negatief of puntje van kritiek bedenken!

BRASSERIE WOODS
Gerard le Grellelaan 1, 2020 Antwerpen

open van dinsdag tot zondag

www.brasseriewoods.be

Ook zin gekregen in deze Antwerpse Brasserie Woods? Of toch nog op zoek naar een ander restaurant in het Antwerpse? Dan kan ik je ook deze foodspot MAVEN checken.

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven kom dan af en toe is een kijkje nemen! Ook is het altijd fijn als je men instagramkanaal even een follow geeft @stefaandewinter

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *