Food & Drinks

Wat!? Mijn gezicht op een koekje?

Euhm? Waarom zou ik dat willen. Ik kreeg de vraag van Cuco of ik hun opstartend bedrijfje wou testen. Ja ik zou dit wel graag doen maar laat ons dan gewoon een vormpje maken voor mijn blog. Het logo van BlogVivant op een koekje zag ik wel zitten.

Toen ik het pakketje toekreeg hadden de sloebers er ook nog een vormpje bijgestopt van mijn hoofd en eentje van ons 2 samen. En hoe enthousiast ik was bij het openen van het pakketje toen ik men logo zag, werd ik eigenlijk nog enthousiaster van de andere vormpjes want ze waren niet alleen goed geslaagd, ze waren ook kei grappig.

Bij de vormpjes zit een heel eenvoudig receptje voor koekjesdeeg die je kan gebruiken voor deze vormpjes. Ik kon geen uur wachten of ik was al begonnen met het maken van dat deeg, want ik wou echt weten of dit wel zou werken. De vormpjes sneden de vorm goed uit in het deeg en onze hoofden en ons logo gingen de oven in. Na 10 minuutjes waren ze klaar en kon ik men tanden letterlijk in mezelf zetten haha! Het klinkt allemaal erg grappig en dat is het ook.

Ik kick nu niet om elke week mezelf in een koekje te zien verschijnen, maar het concept vind ik erg origineel want je kan naast je logo of jezelf of je favoriete huisdier in een vormpje omtoveren. Ik ga deze koekjes dus zeker gebruiken met het zicht op kerst en nieuwjaar en schenken aan mijn familie of vrienden. Want geef toe iedereen heeft wel nood aan een grappig momentje. En het geeft ook even aan: Hi we zijn jullie niet vergeten.

Uiteraard zijn de doelen eindeloos, zeker als je jouw logo laat vereeuwigen op een koekjes vorm. Ook zie ik de duo vormpjes ook perfect als bedankje bij huwelijksfeesten of hoe romantisch zou het zijn om op valentijn je lief een koekjesdoos met jullie gezicht cadeau te geven.

Het werkt eigenlijk erg eenvoudig, je plaatst je bestelling op https://nl.cuco-shop.com/

Daarna vragen ze je via mail jouw foto of logo door te sturen en dan gaat het creatieve team beginnen aan de uitwerking van jouw cutter. Zoals je kan zien op de foto’s zorgen ze tot in de kleinste details.

Ik heb goed nieuws voor de lezers van BlogVivant… Want ook jij kan een gepersonaliseerde cutter winnen. Check de socials die je hieronder kan vinden en doe mee aan de wedstrijd. Succes! Deelnemen kan tot en met vrijdag 27 november 2020.

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *