Food & Drinks

Zelf Granola maken met I Just Love Breakfast.

Ik kreeg afgelopen week een pakketje toe van I Just Love Break Fast #8 granola… ik werd onmiddellijk getriggerd door de leuke kleurtjes die ik kon zien door de doorzichtige verpakking en zag dat er stukjes aardbei in verwerkt waren… Je moet weten dat ik een echte aardbei-lover ben en hier moeilijk kon aan weerstaan. Ik moest even geduld uitoefenen want ik moest toch ook leuke foto’s maken voor de blog. Vandaag was het de dag dat ik dit artikeltje wou schrijven dus mocht ik eindelijk aan de slag met de granola. Ik zorgde voor wat yoghurt, wat blauwe bessen en als top of the bill voegde ik de granola toe. Ik kan je garanderen… hier wil ik meer de dag mee starten. Die knapperige en frisse zomerse smaken van aardbei en mango waren hemels. Die eigen toegevoegde blauwe bessen waren eigenlijk totaal overbodig want er zat genoeg crunchie en beet in mijn granola. Echt een lekkere start van de dag!

 

DIY: I Just Love Breakfast #7 bakdoos

Ik ben dus ook is verder gaan kijken wat I Just Love Breakfast nog te bieden had en kwam al snel uit op een frisse site met het aanbod van nog meer granola’s die ik nu stiekem allemaal wil proeven. Maar wat nog leuker is… ze bieden een pakket aan met alle ingredienten die je nodig hebt om Granola te maken.  Met deze bakbox kan je zelf de I Just Love Breakfast #7 maken met banaan en cashew. Want geef toe, deze tijden geven ons veel beperkingen maar ook vooral veel vrijgekomen tijd. De tijd die ik meer en meer nuttig aan het besteden ben om terug te genieten van de kleine dingen in het leven. Net zoals het maken van Granola met de bakdoos. In deze unieke bakdoos zitten havervlokken,  bananenchips, cashewnoten, ingedikt appelsap en zijn netjes ingepakt en genummerd van 1 tot 7. Zo kan je met eenvoudige instructies het ambachtelijke karakter van de handgemaakte granola’s ervaren. Laag in gluten, rijk in smaak en vooral kraakvers!

De I Just Love Breakfast bakdoos van 800 gram kan men tijdelijk en enkel online bestellen op www.ijustlovebreakfast.be . Ga dus zeker eens een kijkje nemen!

Enjoy!

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

22 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *