Food & Drinks

Cho’clair, eclairs in praline vorm.

Cho’clair staat voor een luxueuze praline in de vorm van het bekende Belgische gebak éclair! De Cho’clair heeft een mantel van van Belgische chocolade met een betoverende en verfijnde vulling die iedereen kan bekoren.

Een cho’clair zorgt voor een moment van puur genot. Al je zintuigen worden geprikkeld door de passie voor echte Belgische chocolade. Ze staan voor het zorgvuldig selecteren van de beste ingrediënten. De cacaobonen krijgen strenge criteria ’s die een continuiteit beiden door het volledige productieprocces. Er wordt dus veel aandacht geschonken aan de de grondstoffen, duurzaamheid, mileuvriendelijkheid, …

Cho’clair zijn dus mini eclairs die omringd zijn met chocolade en gevuld zijn met praliné, Maracuja, Orange/spiced biscuuit, strawberry, pistachio, coffee/caramel. Heel uiteenlopende verrassende smaakcombinaties! De cho’clairs zijn te verkrijgen in luxueuze geschenkdozen die leuk zijn om te geven, als om te krijgen.

Deze Cho’clair is echt het kindje van de bedenkers, want toen ik Ann Van Acker hoorde spreken over haar Cho’clair dan werd je op slag vertederd door haar woorden.

Getest en goedgekeurd! 🙂

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *