Food & Drinks

De brouwers van Delirium brengen een zomers biertje uit!

Brouwerij Huyghe slaagt erin om naast de roze olifant van Delirium je te verleiden met een blauw nijlpaard van Paranoia. Het jong blondje van Huyghe smaakt licht, hoppig en fruitig. Dat is een bewuste keuze van Huyghe omdat meer bierliefhebbers vragende partij zijn naar lichte, fruitige en hoppige variëteiten. Daarom stellen ze met fierheid dit product op de markt met dezelfde waarden en kwaliteiten.

LICHT, FRUITIG, BLOND EN HOPPIG: ZOOGBIER-FAMILIE UIT MELLE BREIDT UIT MET PARANOIA

Paranoia is gemaakt uit 85% gerste- en 15% tarwemout. Het alcoholpercentage ligt op 5,6%. “De biergist die traditioneel gebruikt wordt voor (witte) biersoorten met een lagere alcoholgraad zorgt voor een lange en aromatische afdronk,” legt Joris uit, de brouwer die dit bier ontwierp in een blikje van 33cl .De “hippe-hopband” bestaat uit Amerikaanse en Duitse smaakmakers: Polaris, Cascade, Centennial. De aroma’s hebben we te danken aan de dry-hopping van de Mosaic en Citra. Maar onthoud vooral dat het “hoppige hippobier” dankzij zijn volle smaak en aroma’s van tropisch fruit (o.a. abrikoos, ananas, passievrucht) een heel toegankelijke dorstlesser vormt. Perfect dus bij het begin van de lente!

De brouwers hopen van zodra het allemaal weer kan dat hun Paranoia biertje mensen terug aan het dansen, zingen en feesten kan brengen. Laat dit nu net een mooie gedachte zijn om bij af te sluiten!

Paranoia kan je terugvinden bij Colruyt, bij drankhandelaars en ook bij een selectie horecazaken zullen ze binnenkort het biertje op vat aanbieden!

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *