Food & Drinks,  Hotspots,  Restaurants

La Génèral, een Mexicaans restaurant in Brussel | Elsene

Als je op zoek bent naar een Mexicaans restaurant in Brussel, dan is La Génèral in Elsene de plek waar je moet zijn. Vanaf het moment dat je de gevel ziet, waan je je meteen op vakantie, en het interieur doet daar nog een schepje bovenop. Bij het binnenstappen van La Génèrale word je verwelkomd met een sfeervolle inrichting en een open keuken die de Mexicaanse sfeer tot leven brengt zoals het hoort.

Alle Mexicaanse klassiekers op de menu

Het menu van La Génèral biedt een scala aan puur authentieke Mexicaanse gerechten. Zo prijken er op de kaart ‘Pica Pica’, kleine gerechtjes om te delen. Wij kozen voor de ceviche en de mollete de calamar en guacaziki als starter, en ze stelden niet teleur. De ceviche was heerlijk! We lieten er ook twee vers geshakete cocktails bij serveren, wat de ervaring nog completer maakte.

Vervolgens verkenden we verder het menu en bestelden we taco’s. Ik ging voor de optie met Angus beef, terwijl Wim koos voor eentje met kaas. Ook hier werden onze verwachtingen overtroffen. De hoofdgerechten waren smaakvol en authentiek, wat de Mexicaanse culinaire ervaring compleet maakte.

Op de dessertkaart stonden twee gerechtjes die onze nieuwsgierigheid prikkelden. Hoewel we niet per se nog honger hadden, wilden we toch graag de platte churros en de bizcocho chocolat proeven. En ook deze gerechtjes stelden niet teleur. De churros waren knapperig en zoet, terwijl de bizcocho chocolat een perfecte afsluiting vormde van onze maaltijd.

Helemaal voldaan keerden we huiswaarts na een gezellig avondje uit bij La Génèral. Het is absoluut een plekje om te onthouden en het biedt een leuke mogelijkheid om buiten de traditionele keukens te stappen en te genieten van een echt Mexicaanse culinaire ervaring in Elsene.

La Génèral
Generaal Patonstraat 24
1050 Elsene
www.lageneral.be

Toch liever iets anders dan La Génèral, het Mexicaans restaurant in Brussel ? Dan is misschien Nina Restobar in Elsene iets voor jullie?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *