Food & Drinks,  Hotspots,  Restaurants

Ontdek Rotisse: Dé gastro-brasserie in het hart van Brussel

Rotisse, gelegen nabij de beurs in Brussel, is niet zomaar een restaurant. Gehuisvest binnen de muren van het Marriott hotel, biedt Rotisse een fijne culinaire ervaring zonder dat je door de drukke hotellobby hoeft te navigeren. Met een aparte ingang verwelkomt Rotisse gasten in een warme en uitnodigende sfeer. Zoals je van een gastro-brasserie verwacht.

In deze gastro-brasserie draait alles om het genieten van heerlijke gerechten, bereid met vakmanschap en passie. Het menu van Rotisse omvat een scala aan lekkere opties, van sappige hele kippen tot verfijnd kalfsgebraad en zeebrasemfilets, allemaal bereid aan het spit om die heerlijke aroma’s en geroosterde smaken te creëren. Deze focus op ambachtelijkheid en authentieke smaken maakt Rotisse onderscheidend binnen het al uitgebreide Brusselse culinaire landschap.

Voor de vleesgerechten werken ze samen met gerenommeerde slager Hendrik Dierendonck, daardoor staat Rotisse garant voor topkwaliteit. Voor een perfecte start van de maaltijd, raden we het aperobord Rotisse by Dierendonck aan, vergezeld van een uitgebalanceerde cocktail. Als hoofdgerecht kozen we voor de volledige kip met een uitgebreide keuze aan sidedishes. Met een tafel vol met heerlijkheden is het een waar feest voor de BonVivant. Dat was smullen! Na voor en hoofdgerecht waren we meer dan voldaan en hadden we echt geen plaats meer voor een dessertje.

Na een heerlijke maaltijd biedt Rotisse een perfecte afsluiting met een proeverij van Belgische distillaten, zoals de selectie van Biercée-flessen, aangeboden door het huis. Dit was een leuk extraatje en lieten ons zo kennis maken met een Belgische brand.

Als liefhebber van kwaliteitsvlees en gezellige ambiance, kan ik Rotisse van harte aanbevelen. De combinatie van heerlijke gerechten, attente service en een gezellige sfeer maakt het een must-visit bestemming voor fijnproevers en liefhebbers van goed eten in Brussel.

Rotisse

Paul Devauxstraat 4, Brussel

www.rotisse.be

Op zoek naar nog meer restaurant tips in Brussel, dan kan moet je ook zeker mijn ervaring bij Nina Restobar lezen

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven kom dan af en toe is een kijkje nemen! Ook is het altijd fijn als je men instagramkanaal even een follow geeft @stefaandewinter

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *