Hotspots

BlogVivant Hotspot: CŎCĪNA, Negozio & Trattoria

CŎCĪNA, is gevestigd in Elsene voor de liefhebbers van de pure Italiaanse kookkunt. Je kan terplaatse in de trattoria of mee te nemen, aan de kant van de negozio (kruidenierswinkel/traiteur). Gelegen recht tegenover het Tenboshpark, in de levendige buurt van het kasteleinplein. Hun filosofie is die van Epicure en de verplichte zoektocht naar plezier, die hand in hand zal gaan met de kwaliteit en de traceerbaarheid van de voorgestelde producten.

Bij het binnentreden van CŎCĪNA voel je aan het interieur dat deze zaak charme en authenticiteit samenbrengen tot een mooi geheel, afwisseling tussen lage en hoge plafonds, de mezzanine, de open keuken, en die open keuken zorgt er ook direct voor dat de het gehele restaurant familiale sfeer ademt. Je ziet de vriendschap tussen de mensen in de keuken, je ziet het zaalpersoneel lachen, constant in communicatie gaan met de keuken en dat zorgt ervoor dat je het gevoel hebt dat je gewoon terecht gekomen bent bij Italianen thuis in de keuken aan tafel terwijl la mama het eten klaar maakt. Die gezelligheid heb ik echt meegenomen na men bezoek.

CŎCĪNA is elke middag en avond klaar om je te ontvangen om je mee te nemen op een trip door Italië met een traditionele keuken en gerechten gebaseerd op verse producten.

De gerechten die wij aten waren aanraders! we hadden ook ruim voldoende na enkel het hoofdgerecht maar toch konden we het niet laten om Tiramissu te bestellen om te sharen welliswaar. Je kan toch geen Italiaan buiten gaan zonder Tiramissu te eten. Allez ja dat vind ik toch 🙂

Bedankt CŎCĪNA  voor de Italiaanse gastvrijheid en culinaire smaken naar Brussel te brengen. Tot snel!

 

CŎCĪNA

Washingtonstraat 149 • 1050 Elsene
Apertura: 10-22 lunedi-sabato / 10-16 domenica

Tél : 02/850.59.90
www.cocina.be
reservation@cocina.be

 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft. @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *