Food & Drinks,  Recepten

Comfortfood met vegetarische bolognaisesaus van Manna!

Ken je het gevoel, thuis komen op een sombere grijze dag….  Je geraakt precies al een hele dag niet meer opgewarmd en hebt geen zin meer om te koken want het is al donker aan het worden. Het liefste van al zou je onder een fleecedekentje in de zetel ploffen. Maar je moet natuurlijk iets eten. Voor zo een off-day heb ik het perfecte gerechtje op de blog 🙂

Je zorgt dat je altijd een pot met Vegetarische Manna Bolognaisesaus in de kast staan hebt voor het geval dat er zo een dagje aanbreekt. Ik ben/was zelf niet direct te vinden voor “pottensaus”. Ik was dan ook erg benieuwd naar de smaak van deze, want ik vind ze altijd veel te hard naar tomaat smaken. Erg verrast was ik dan ook toen ik merkte dat er veel groentjes in de saus zaten. De smaak had voldoende body en toch niet overgetomateerd! Oef! Ik vond ze zelf koud al lekker. De eerste smaaktest was dus al positief, kon ik ook gewoon verder men receptje ontwikkelen. Mensen die het misschien wel of niet weten, ben ik naast het genieten van het leven ook bezig met WeightWatchers om men gewicht op pijl te houden! Aangenaam verrast was ik dan ook terug toen ik de saus in men app inbracht dat deze weinig punten bevatte wat dus aanvaardbaar is binnen een weightwatchers dieet 😉

Het gerechtje dat ik maakte met de Vegetarische Bolognaisesaus van Manna was dan ook super simpel, snel klaar en lekker. Het warmt je volledig op na een sombere herfst dag.

Comfortfood

Ik vulde 2 ovenschaaltjes met de Bolognaisesaus van Manna, ik voegde er bovenaan een rauw ei aan toe, wat extra zout en peper erover en de oven in op 200 graden, dat gedurende 15 minuten zodat het ei kan stollen en de saus kan pruttelen. Wanneer het uit de oven komt kan je het nog een beetje opwerken met vers gehakte peterselie en tomatenblokjes. Serveren met stokbrood. Super simpel maar zo lekker!

Smakelijk

 

Dit is een betaalde samenwerking met Mannasauzen. Ik kreeg de producten toegestuurd waar ik aan de slag mee mocht gaan en werd vrij gelaten in de te leveren content. 

 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft. @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *